Enkel bedriftsside

Dette er vårt rimeligste produkt da det ikke skal noen avanserte funksjoner til for å få dette til å gå. Her skal man rett og slett bare få informasjonen til siden ut med mulighet for å kontakt dere.

Pris

Priser vil variere, men starter på 2999,- om vi allerede har en side som passer for deg og trenger kun å legge inn info, bilder osv. 

Deretter vil priser øke for eventuelle funksjoner man vil ha integrert. Her vil det være eventuelle lisenser samt installasjonstid som vil ha noe å si. 

Kostnad på server med mailkontoer vil tilkomme på 49kr i måneden.

Nettbutikk

Vi designer din nettbutikk med WooCommerce som er ett av om ikke det største og mest brukte eCommerce plattformen i verden.

Pris

Priser vil variere mye mer her, men starter på 8999,- om vi allerede har en side som passer for deg og trenger kun å legge inn info, bilder osv. 

Deretter vil priser øke for eventuelle funksjoner man vil ha integrert. Her vil det være eventuelle lisenser samt installasjonstid som vil ha noe å si. 

Kostnad på server med mailkontoer vil være fra 999kr i mnd. eks moms. da det krever mye kraftigere server for å drive nettbutikk.

Markedsføring og SEO

Ved oppstart av nettsiden så vil vi hjelpe deg med oppretting av Facebook, Instagram og Google Bedrift.

Vi setter opp grunnleggende, men når det kommer til den aktive delen av markedsføringen så må du stå for dette selv eller snakke med ett media byrå som spesialiserer seg for dette. 

Vi har sammarbeidspartnere som vi kan guide dere til, men vi må da vite hva dere driver med for å vite hvem som vil være aktuell for dere.

Service Plan

Når du er fornøyd med siden din og vi er enige så har vi gjort vårt. Deretter vil vi passe på at siden holder seg oppdatert og at alle integrasjoner også gjør det.

Men etterhvert så kan du møte på problemer om kanskje en oppdatering gjør at integrasjoner kræsjer. Eller om eventuelt en utvikler slutter å vedlikeholde sin integrasjon og dette ikke fungerer mer, da må vi inn og redde dagen! 

Vi har en serviceplan til 199kr i mnd. eks moms. som dekker slike tilfeller! Så lenge det ikke er noen ekstra lisenskostnader som skal til for å få ting til å fungere igjen så er dette i orden.

Dette gjelder også om vi skal gjøre mindre endringer på siden.

Om du ikke ønsker denne planen så vil du bli fakturert 500kr i timen eks. moms. (blir fakturert per. påbegynte kvarter).