Punkter å tenke på før du kontakter oss

Hva kan jeg spørre om?

Kan dere tilby min løsning?

Det er ikke alt vi kan tilby. Per dags dato jobber vi kun med ordinære informasjonssider til bedrifter. Integrasjoner som Finn.no eller lignende (for f.eks. bilbutikker) er ikke noe problem. Vi kan også tilby nettbutikk løsning om man ikke skal ha noe alt for avansert. Hør med oss så ser vi hva vi klarer.

Hvor lang tid tar det?

Vi svarer som oftest innen 24 timer. Når det kommer til selve jobben så varierer det veldig iforhold til jobben. Det kan ta ett par dager, men kan også ta ett par uker. Kommer veldig an på hva slags side man lager.

Betalingløsning?

Vi operer med faktura etter utført jobb med betlingsfrist på 14 dager. Vi kan også være hjelpsomme med delbetalingløsninger om det skulle vært nødvendig.

Hvordan sikkerhet jobber dere med?

Alle våre sider er 100% sikre og vil automatisk filtrere bort spam fra bots (programmer som sender ut reklame). Det er ingenting mer irriterende enn søppelpost i mailen. Når det kommer til eventuelle betalingsløsninger så vil sikkerheten ligge hos betalingsleverandøren, men alle vi jobber med er veldig trygge (Nets, Klarna og Vipps).

Referanser?

Referanser finner du under kategorien referanser i menuen.

Send oss en mail